Web Analytics Made Easy - Statcounter

وکلا و مشاوران مالی معتقدند افزایش مالیات و قیمت‌ها از جمله قیمت انرژی در بریتانیا، باعث رشد ۱۰۰۰ درصدی تمایل مردم این کشور به مهاجرت شده است.

به گزارش مشرق، به گفته کارشناسانی که به بررسی درخواست‌ها برای مهاجرت می‌پردازند،  افزایش چشمگیر هزینه‌های زندگی، بسیاری از بریتانیایی‌ها را به فکر ترک این کشور انداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جستجوهای گوگل برای مهاجرت به خارج از انگلیس در ماه آوریل ۱۰۰۰ درصد افزایش یافت و ایالات متحده، کانادا و استرالیا سه مقصد اصلی مورد نظر بودند.

روزنامه انگلیسی «تلگراف» برای اولین بار روز جمعه این روند نگران‌کننده را گزارش کرد و تمایل به مهاجرت از انگلیس را به فشار هزینه‌های زندگی با توجه به افزایش شدید بهای انرژی و رشد تورم نسبت داد. این رسانه، ترکیبی از افزایش مالیات و تورم را که رسماً در ماه مارس به هفت درصد رسید، مقصر دانست. بانک مرکزی انگلیس هشدار داده که ممکن است تورم در این کشور امسال به ۱۰ درصد برسد.

«جیسون پورتر» از Blevins Franks شرکتی که به مهاجران بریتانیایی در سراسر اروپا مشاوره مالی ارائه می‌کند، در این خصوص گفت: مردم برای همه چیز بسیار بیشتر هزینه می‌کنند و این اوج خبر بد است. این باعث می‌شود مردم به فکر نیاز به شروعی جدید باشند و می‌دانند که زندگی بسیار ارزان‌تری در خارج از کشور خواهند داشت.

تحقیقات وکلای مهاجرت لندن در شرکت Reiss Edwards هم افزایش هزار برابری جستجوها را برای چگونگی مهاجرت به خارج از انگلیس نشان داده است. این شرکت گفت که پرس و جوها در مورد روادید استرالیا به تنهایی ۶۷۰ درصد افزایش یافته است.

«عمار علی» از کارشناسان این شرکت به روزنامه انگلیسی دیلی میل گفت: مردم بریتانیا از زمان شیوع همه‌گیری (کرونا) با افزایش تدریجی هزینه‌های زندگی مواجه شده‌اند که در چند ماه گذشته به شدت افزایش یافته است.  

پیش‌تر، دفتر آمار ملی انگلیس (ONS) اعلام کرد نرخ تورم سالانه این کشور در ماه مارس به ۷ درصد افزایش یافت که بالاترین رقم از سال ۱۹۹۲ به شمار می‌رود. این آمار نشان داد که بیشترین سهم در این روند افزایشی را قیمت سوخت و قبوض انرژی به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش راشاتودی، به دنبال افزایش قیمت انرژی، ناظر تعیین کننده قیمت انرژی در انگلیس از ابتدای ماه آوریل، سقف قیمت انرژی خانوارها را تا ۵۴ درصد افزایش داد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت انگلیس مهاجرت تورم استرالیا بانک مرکزی انگلیس ویروس کرونا خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت درصد افزایش قیمت انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۷۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد

عباس آرگون، نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران در گفت و گو با خبر نگار مهر در خصوص کاهش قیمت ارز و بازگشت دلار به نزدیکی دامنه ۵۰ هزار تومان گفت: آن بخشی از بحث نوسانات ارز که مربوط به هیجانات ناشی از تنش‌های سیاسی و منطقه‌ای است، فروکش کرده و به نوعی با سپری شدن این دوره، شاهد کاهش قیمت ارز هستیم. طبیعتاً بعد از بازگشت آرامش به بازار ارز می‌شد انتظار کاهش و اصلاح قیمت‌ها را هم داشت که این اتفاق افتاد.

وی ادامه: در بخش بعدی و نگاه بلندمدت به بازار، باید به افزایش قیمت ارز ناشی از تورم اشاره کرد که همچنان لازم است نرخ ارز متناسب با شرایط تورمی یا نزدیک به‌آن تعدیل شود، در غیر این صورت باید انتظار افت صادرات و رونق واردات را داشت که ناخواسته ما را دوباره به سمت افزایش قیمت ارز هدایت می‌کند. در واقع نرخ ارز باید خود را با توجه به شرایط اقتصادی کشور با تورم تطبیق دهد تا صادرات هم از توجیه و رونق لازم برخوردار شود.

این فعال اقتصادی به تاثیر مثبت سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان در کنترل نوسانات اخیر بازار اشاره کرد و گفت: سفر محمدرضا فرزین به عربستان را هم می توان شوک مثبتی به بازار ارز محسوب کرد، چراکه هر چقدر ما روابط بین‌المللی خود را با کشورهای منطقه و جهان توسعه دهیم و به نوعی دیپلماسی فعالی در این خصوص داشته باشیم، قطعاً شاهد تاثیرات مثبت آن خواهیم بود. در نتیجه سفر فرزین به عربستان نیز توانست در کنترل و مهار انتظارات تورمی ناشی از تنش‌های منطقه ای تاثیر گذار باشد و نرخ دلار را کاهش دهد.

آرگون به لزوم حفظ ثبات و آرامش در بازار ارز تاکید کرد و افزود: بی تردید آرامش سیاسی و منطقه ای می‌تواند جلوی افزایش قیمت ها و التهاب بازار را بگیرد و در مساله انتظارات تورمی هم تاثیرگذار باشد. به هر حال رسیدن به این شرایط نیازمند تدوین و اجرای برنامه‌هایی با توجه به واقعیت‌هاست که یکی از آنها تعدیل نرخ ارز با نرخ تورم است. ضمن اینکه تصمیمات کارشناسی شده و منطقی در روند حمایت و تسهیل افزایش صادرات نیز می تواند در ایجاد ثبات بازار تاثیرگذار باشد.

کد خبر 6093848 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد